iNext TV5

1,499.00

Категорія:

Опис

iNeXT TV5 з операційною системою Android TV версії 7.0.1+ і фірмовими корисними додатками на борту!

Плеєр працює на ОС Android TV, створеної спеціально для телевізорів. Дана ОС відрізняється високою стабільністю і продуктивністю. Досягнуто це завдяки тому, що платформа позбавлена ​​багатьох функцій необхідних для управління смартфонами і планшетами.

iNeXT TV4 – це нова модель в лінійці медіаплеєрів iNeXT, створена для комфортного перегляду онлайн відео, аудіо та фото-контенту в будь-якому форматі з високою якістю звуку і картинки (включаючи 4K UHD 2160p в 30fps) з підтримкою сучасного кодека H. 265 (HEVC) ! Одним натисканням кнопки ви отримуєте доступ до улюблених Інтернет-сервісів і домашньої колекції на своєму великому екрані.

Головна особливість iNeXT TV4 – всі актуальні і популярні додатки вже встановлені. Інтернет-телебачення, онлайн кінотеатри, перегляд фотографій, улюблена музика – це все в одному пристрої.

Крім стандартного пульта, ви можете управляти приставкою за допомогою програми на вашому смартфоні, а так само, за допомогою гіроскопічного пульта-мишки або стандартної комп’ютерною мишею.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “iNext TV5”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.